Hyreshus i attraktivt läge - unikt tillfälle

Utgångspris: 1 950 000 kr

4 LÄGENHETER OM 70 KVM VARDERA • TOMTAREA 4 700 KVM

Åbron 52 i Ockelbo

Trevlig mangårdsbyggnad i form av ett välvårdat hyreshus i lantlig och genuin miljö i Åbron. 4 fräscha lägenheter om 70 kvm planlösta som 2,5 rok med rustade ytskikt och badrum 2015. Låga driftkostnader och lättskött fastighet för den som både vill bo och hyra ut lägenheter på en vacker plats i Ockelbo.

Villa till salu- modern uppvärmning och egen jakträtt

Utgångspris: 790,000 kr


4 RUM VARAV 3 SOVRUM • BOAREA 153 KVM • BIAREA 36 KVM • TOMTAREA 3,8 HA

Åsen 52, Hus med jakträtt

En Charmig villa med jordvärmepump från 2014 samt braskamin i vardagsrum. Tre rymliga sovrum på övervåningen samt ett modernt rustat badrum på entréplanet. Fristående garage och rymligt uthus med matkällare. Ca 4 Ha med skogsmark. Jakträtt i stort viltvårdsområde samt skjutbana i närheten.

Villa - Interiör nyrustning ingår

Utgångspris: 600 000 kr

• 4 rum • sovrum 3 • 1 badrum · Boarea 109 KVM · biarea 62 kvm • tomtarea 2 075 KVM

Villa - unikt tillfälle

Ett unikt tillfälle att få bestämma form och färg av nyrust i ett hus som efter brandskada skall total rustas av försäkringsbolag.
Tegelvilla med fint läge i Åmot. Utsikt över åkrar och Åmots kyrka.
Vedpanna, braskamin och luftvärmepump. Badrum på vardera plan varav ett byggs nytt.

Fritidsboende med charm och naturtomt

Utgångspris: 395 000 kr

6 rum · 5 sovrum · Boarea 86 KVM · tomtarea 1 671 KVM

Fridfullt och charmigt läge i Källsjön.

Fritidshus bestående av två stugor med eget vatten och avlopp. Äldre men charmig interiör med mycket av den gamla tiden väl bevarad. Spispannor i båda stugorna samt kakelugn i storstugan. Nyare tegeltak på storstugan. Omgivningen i Källsjön är fridfull och sparsamt bebyggd. Nära till Sidsjöns badplats.

BUDGIVNING PÅGÅR: CHARMIGT TORP I ÅMOT

Utgångspris: 250 000 kr BUDGIVNING PÅGÅR

1 - 2 sovrum · 1 badrum · Boarea 50 KVM · tomtarea 1 432 KVM

Enkelt, enskilt och charmigt.

Charmigt torp/stuga i enskilt läge med flera byggnader på tomten.
wc med fungerande avlopp. Timmerstomme och fin interiör med vedspis och braskamin. Inredd vind med sovrum och vackra timmerbjälkar i tak. Brunn på tomten. Gäststuga samt förråd. Gärdesgård runt tomtgränsen. El/vatten finns ej i stugan.

SÅLD: Hus för permanentboende i vacker lantlig miljö.

Lantlig idyll med sjönära läge

Ett välskött hus i vacker och lantlig miljö nära sjön Lingan. Huset lämpar sig utmärkt till både permanentboende eller som fritidshus.

Här är det bara att flytta in och njuta: Tre sovrum och tre väl fungerande eldstäder. Rymlig uteplats med tak, luftvärmepump. Bastu och ved aggregat i separat byggnad samt kallförråd. Nytt Trekammaravlopp, nytt tegeltak.

Utgångspris: 725,000 kr

Nu öppnar Mäklarbyrån i Ockelbo

Ett välbekant ansikte för många Ockelbobor; Mäklare Jan Bohman

Ett välbekant ansikte för många Ockelbobor; Mäklare Jan Bohman

Jan Bohman är Ockelbos främste mäklare med 10 års erfarenhet av att hjälpa kunder hitta sitt drömboende eller sälja sin fastighet i Ockelbo.

Efter att först ha arbetat inom en större koncern har Jan Bohman nu lanserat MÄKLARBYRÅN I OCKELBO AB, mäklaren med fokus på Ockelbo. Med stor lokalkännedom, personlig service och mer tid för både köpare och säljare erbjuder Jan det självklara och trygga alternativet för din fastighetsaffär i Ockelbo.